Ambachtelijk IJs

Wij werken samen met Ice-Art ambachtelijk ijs!

Het lekkerste ijs, van ongetwijfeld heel Nederland, wordt gemaakt door Ice-Art ambachtelijk ijs uit Breskens. Wie weet heb je al eens een ijsje van Ice-Art geproefd? Het heerlijke ambachtelijke ijs is er in veel verschillende smaken!

Vol en romig ijs
Het ijs van Ice-Art bevat slechts 30% lucht. Het voordeel hiervan is dat je meer bolletjes schept uit 1 liter ijs. Ook is de smaak beter. Het ijs krijgt nauwelijks kristallen en smelt minder snel. Hoe langer je het ijs draait, hoe minder lucht erin komt. Ondanks dit, is het ijs niet super zwaar. Daarom is het perfect voor in het dessert, als afsluiter van een goede maaltijd. Welke smaak het ook is, het roomijs heeft altijd hetzelfde basisrecept. De verhouding melk en room is gelijk. Dit zorgt ervoor dat het ijs op dezelfde temperatuur schepbaar is.

Sorbetijs
Het sorbetijs van Ice-Art bevat altijd zoveel fruit als mogelijk. Dat is ook precies de reden waarom het ijs zo’n volle smaak heeft. Het lijkt alsof je het stuk fruit in kwestie proeft.

 

Roomijs: Vanille Bourbon

Zachtgeel van kleur met zwarte puntjes door de vanille, niet te zoet, romig en vol van smaak. Dat is het vanille-roomijs van Ice-Art ambachtelijk ijs in een notendop.

Vanille is in verschillende smaken en prijzen beschikbaar. Vraag ons naar de verschillen.

Verkrijgbaar in 5 liter

Roomijs: Bolusijs

Roomijs met dezelfde ingrediënten zoals een échte Zeeuwse bolus gemaakt wordt. Een mengeling van donkere en lichte basterdsuiker en kaneel. Dit zorgt voor een zoete combinatie van karamel en kaneel.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

Roomijs: Rum-rozijnen

Roomijs met zachte rozijnen en een volle rumsmaak, met een vleugje vanille.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

 

 

 

Roomijs: Aardbei

Licht roze ijs en een volle romige aardbeien smaak. Zo hoort aardbeienijs te zijn. Ice-Art gebruikt een pasta van aardbeien als basis. De reden hiervan is eenvoudig, zo garanderen we een constante smaak en dat het hele jaar door. Of je het aardbeienijs nu in de zomer of in de winter proeft.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

Roomijs: Chocolade

Niet te zoet en een mooie intense smaak van donkere chocolade. Met de daarbij behorende donkere chocolade kleur. Zo omschrijft Rob het chocolade ijs. De chocolade die hij gebruikt voor het ijs is een bittere chocolade van Callebaut en bevat 54,5% cacao. Ice-Art gebruikt altijd enkel echte chocolade. 

 

Verkrijgbaar in 2,5 liter

Sorbet: Framboos

Neem maar eens een hap van het frambozensorbetijs. Het is net of je een echte verse framboos in je mond stopt. Ook de kleur is identiek aan die van verse framboosjes. De fruitsmaak komt goed naar boven, dankzij de fruitpuree van vers fruit, die Ice-Art gebruikt.

Hierdoor heeft het ijs altijd dezelfde smaak en een constante goede kwaliteit.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

Sorbet: Citroen

De smaak van citroensorbetijs ligt zo dicht mogelijk bij de echte smaak. Dus net als een echte citroen, lekker fris dus.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

Sorbet: Mango

Dit is één van de populairste smaken sorbetijs van Ice-Art en dat is niet voor niets. De structuur en het mondgevoel van het ijs liggen heel dicht tegen die van de smaak van een rijpe en sappige mango. Licht zoet en toch fris. Romig zonder dat er ook maar iets van room aan te pas komt.

Verkrijgbaar in 2,5 liter

logo de ambachterie
een kreeft met een kroket op zijn rug
Ik ben een profes­sional
De Ambachterie is hèt adres voor professionals uit de foodbranche. De Ambachterie biedt een ruim assortiment aan verschillende ambachtelijke kroketten / bitterballen. Door de unieke smaken, is er voor ieder wat wils!
een kreeft met een kroket op zijn schaar
Ik ben een thuis­bakker
Wil jij onze ambachtelijke kroketten thuis frituren? Dat kan! Ga langs bij een van onze verkooppunten bij jouw in de buurt!