Nieuws

 

Wij houden jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Schellach kaaskroketten

Schellach kaaskroketten van De Ambachterie krijgen keurmerk ‘Zeker Zeeuws® Streekproduct’ tijdens Horecabeurs in Goes

We mochten op maandag 9 maart 2020 tijdens de Horecabeurs in de Zeelandhallen in Goes het keurmerk ‘Zeker Zeeuws® Streekproduct’ in ontvangst nemen. Zowel de kaas, melk en boter van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg vormen de hoofdingrediënten van deze échte Zeeuwse kaaskroketten die in Oostburg worden gemaakt. Alles in huis voor het Zeeuwse keurmerk dus!

De kaaskroket is vol en puur van smaak met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst. 

We zijn erg blij met deze waardering! Zo blij, dat we het Zeeuwse gevoel nog een beetje extra wilden benadrukken. We zijn dan ook in authentieke Zeeuwse klederdracht op de foto gegaan bij de bron. We waren te gast bij Kaasboerderij Schellach en zeg nu zelf: Zeeuwser kan het toch bijna niet?

200_zeker_zeeuws_samen.jpg

Aangepaste openingstijden Feestdagen 2020

Wij zijn de volgende dagen gesloten:

- donderdag 24 t/m zondag 27 december 2020.

- donderdag 31 december 2020 t/m zondag 31 januaeri 2021

Deze dagen bezorgen wij niet, graag rekening houden met bestellingen.

Nieuw in ons assortiment: Krok-Art Tapaskroketjes

Nieuw in ons assortiment sinds november 2019: Krok-Art Tapaskroketjes. 

Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs deden inspiratie op in verschillende keukens en ontwikkelden 4 heerlijke gerechten, vervat in een tapaskroketje. Ideaal voor het aperitief! Gamba & Thai Green Curry, Beer & Chicken, Kaas & Tierenteyn mosterd en Mexicaanse taco zijn de vier smaken die ons assortiment vervoegen. 

Rino Pieters maakte 4 originele cartoons bij de kroketten, die op de verpakking prijken. 

Ontdek alles over de Krok-Art tapaskroketten hier. 

Merchandising

Speciaal voor onze fans en liefhebbers van kroketten & apéroballetjes hebben wij nu ook echte merchandising van De Ambachterie. We verklappen nu al dat het echte collectors items worden. De plank met serveerschaal is perfect om de bitterballen te serveren in je zaak.

 

De jonge ontwerper Meneer Caboor ontwierp voor ons een plank in de vorm van - hoe kan het ook anders - een kroket. Dethon, de sociale werkplaats in Zeeuws-Vlaanderen maakt de planken. De schaal die erbij zit vul je met onze heerlijke apéroballetjes om zo op tafel te zetten, bij gasten die een portie bestellen. Op de plank leg je eventueel nog wat andere lekkere hapjes, een schaaltje met mosterd of een ander sausje wat past bij de balletjes

 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Een Belgisch broodje kroket

Onlangs leerden wij Caroline van food- en reisblog Avocado van de Duivel kennen. We gaven haar een proefpakketje van onze kroketten mee en ze maakte deze smakelijke en originele creatie: Een Belgisch broodje kroket! Met - uiteraard - een vleeskroket van De Ambachterie, witloofsalade en picklesmayonaise, op een tijgerpistolet. Heerlijk! 

Het verhaal en het recept achter deze creatie vind je hier.

Samenwerking Duroc D'Olives

Nieuw! Samenwerkingsverband met Duroc D'Olives.

De Duroc D'Olives cochonnets worden bereid met wangetjes van het Duroc D'Olives varken..

Meer weten of deze lekkere suggestie voor op de menukaart?

Klik op onderstaande link:
Zie assortiment voor meer informatie over de Chonnets.

Verkooppunten voor particulieren in België:
Verkooppunten Duroc D'Olives.