Nieuws

 

Wij houden jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Schellach kaaskroketten

Schellach kaaskroketten van De Ambachterie krijgen keurmerk ‘Zeker Zeeuws® Streekproduct’ tijdens Horecabeurs in Goes

We mochten op maandag 9 maart 2020 tijdens de Horecabeurs in de Zeelandhallen in Goes het keurmerk ‘Zeker Zeeuws® Streekproduct’ in ontvangst nemen. Zowel de kaas, melk en boter van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg vormen de hoofdingrediënten van deze échte Zeeuwse kaaskroketten die in Oostburg worden gemaakt. Alles in huis voor het Zeeuwse keurmerk dus!

De kaaskroket is vol en puur van smaak met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst. 

We zijn erg blij met deze waardering! Zo blij, dat we het Zeeuwse gevoel nog een beetje extra wilden benadrukken. We zijn dan ook in authentieke Zeeuwse klederdracht op de foto gegaan bij de bron. We waren te gast bij Kaasboerderij Schellach en zeg nu zelf: Zeeuwser kan het toch bijna niet?

200_zeker_zeeuws_samen.jpg

Beurzen 2020

Kom ons ontmoeten en proeven van onze heerlijke kroketjes op één van deze vakbeurzen in 2020: 

Komen jullie ook 'n kroketje proeven? Het wordt gezellig!

De Kroketteurs

Aangepaste openingstijden Feestdagen 2020

 

 

Wij zijn de volgende dagen gesloten:

13 april 2020 Tweede Paasdag

27 april 2020 Koningsdag

5 mei 2020 Bevrijdingsdag

21 mei 2020 Hemelvaart

1 juni 2020 Tweede Pinksterdag

25 december 2020 Eerste Kerstdag 

 

Deze dagen bezorgen wij niet, graag rekening houden met bestellingen.

Horeca Expo 2019

De Horeca Expo 2019 in Gent zit er weer op! Wat hebben we op onze stand 5 mooie beursdagen beleefd.
We mochten weer heel wat enthousiaste horeca-ondernemers ontvangen en we kregen heel veel positieve reacties op onze nieuwe tapaskroketjes Krok-Art, heel fijn!

We vonden het ook erg leuk om 's avonds het mooie Gent te gaan verkennen. We genoten erg van al het moois en lekkers dat deze stad te bieden heeft. 

Bedankt aan iedereen die langskwam op stand 4108!

Groet,
De Kroketteurs ût Zeeland

Nieuw in ons assortiment: Krok-Art Tapaskroketjes

Nieuw in ons assortiment sinds november 2019: Krok-Art Tapaskroketjes. 

Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs deden inspiratie op in verschillende keukens en ontwikkelden 4 heerlijke gerechten, vervat in een tapaskroketje. Ideaal voor het aperitief! Gamba & Thai Green Curry, Beer & Chicken, Kaas & Tierenteyn mosterd en Mexicaanse taco zijn de vier smaken die ons assortiment vervoegen. 

Rino Pieters maakte 4 originele cartoons bij de kroketten, die op de verpakking prijken. 

Ontdek alles over de Krok-Art tapaskroketten hier. 

Merchandising

Speciaal voor onze fans en liefhebbers van kroketten & apéroballetjes hebben wij nu ook echte merchandising van De Ambachterie. We verklappen nu al dat het echte collectors items worden. De plank met serveerschaal is perfect om de bitterballen te serveren in je zaak.

 

De jonge ontwerper Meneer Caboor ontwierp voor ons een plank in de vorm van - hoe kan het ook anders - een kroket. Dethon, de sociale werkplaats in Zeeuws-Vlaanderen maakt de planken. De schaal die erbij zit vul je met onze heerlijke apéroballetjes om zo op tafel te zetten, bij gasten die een portie bestellen. Op de plank leg je eventueel nog wat andere lekkere hapjes, een schaaltje met mosterd of een ander sausje wat past bij de balletjes

 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Een Belgisch broodje kroket

Onlangs leerden wij Caroline van food- en reisblog Avocado van de Duivel kennen. We gaven haar een proefpakketje van onze kroketten mee en ze maakte deze smakelijke en originele creatie: Een Belgisch broodje kroket! Met - uiteraard - een vleeskroket van De Ambachterie, witloofsalade en picklesmayonaise, op een tijgerpistolet. Heerlijk! 

Het verhaal en het recept achter deze creatie vind je hier.

Samenwerking Duroc D'Olives

Nieuw! Samenwerkingsverband met Duroc d'Olives 

De Duroc D’Olives cochonnets zijn zo smaakvol en mals omdat het Duroc varkensvlees meer intramusculair vet heeft.
Bijna de helft van elke kroket bestaat uit vlees van sappige varkenswangetjes! Voor informatie, zie assortiment.