Nieuws

 

Wij houden jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes van De Ambachterie.

Aangepaste openingstijden Feestdagen 2019

Week 52, maandag 23 t/m vrijdag 27 december zijn wij gesloten.

 

Deze dagen wordt er niet bezorgd, graag rekening houden met bestellingen.

Horeca Expo 2019

De Horeca Expo 2019 in Gent zit er weer op! Wat hebben we op onze stand 5 mooie beursdagen beleefd.
We mochten weer heel wat enthousiaste horeca-ondernemers ontvangen en we kregen heel veel positieve reacties op onze nieuwe tapaskroketjes Krok-Art, heel fijn!

We vonden het ook erg leuk om 's avonds het mooie Gent te gaan verkennen. We genoten erg van al het moois en lekkers dat deze stad te bieden heeft. 

Bedankt aan iedereen die langskwam op stand 4108!

Groet,
De Kroketteurs ût Zeeland

Nieuw in ons assortiment: Krok-Art Tapaskroketjes

Nieuw in ons assortiment sinds november 2019: Krok-Art Tapaskroketjes. 

Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs deden inspiratie op in verschillende keukens en ontwikkelden 4 heerlijke gerechten, vervat in een tapaskroketje. Ideaal voor het aperitief! Gamba & Thai Green Curry, Beer & Chicken, Kaas & Tierenteyn mosterd en Mexicaanse taco zijn de vier smaken die ons assortiment vervoegen. 

Rino Pieters maakte 4 originele cartoons bij de kroketten, die op de verpakking prijken. 

Ontdek alles over de Krok-Art tapaskroketten hier. 

Merchandising

Speciaal voor onze fans en liefhebbers van kroketten & apéroballetjes hebben wij nu ook echte merchandising van De Ambachterie. We verklappen nu al dat het echte collectors items worden. De plank met serveerschaal is perfect om de bitterballen te serveren in je zaak.

 

De jonge ontwerper Meneer Caboor ontwierp voor ons een plank in de vorm van - hoe kan het ook anders - een kroket. Dethon, de sociale werkplaats in Zeeuws-Vlaanderen maakt de planken. De schaal die erbij zit vul je met onze heerlijke apéroballetjes om zo op tafel te zetten, bij gasten die een portie bestellen. Op de plank leg je eventueel nog wat andere lekkere hapjes, een schaaltje met mosterd of een ander sausje wat past bij de balletjes

 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Een Belgisch broodje kroket

Onlangs leerden wij Caroline van food- en reisblog Avocado van de Duivel kennen. We gaven haar een proefpakketje van onze kroketten mee en ze maakte deze smakelijke en originele creatie: Een Belgisch broodje kroket! Met - uiteraard - een vleeskroket van De Ambachterie, witloofsalade en picklesmayonaise, op een tijgerpistolet. Heerlijk! 

Het verhaal en het recept achter deze creatie vind je hier.

Events 2019

Dit najaar zijn we aanwezig tijdens de volgende events om onze kroketjes en apero balletjes te proeven en te beleven.

 

5, 6 en 7 november 2019 Contacta, locatie Zeelandhallen Goes

17 t/m 21 november 2019 Horeca Expo, locatie Flanders Expo te Gent Hal 4, stand 4108.

We houden je hier op de hoogte en via Facebook & Instagram

 

 

 

 

Samenwerking Duroc D'Olives

Nieuw! Samenwerkingsverband met Duroc d'Olives 

De Duroc d’Olives vleeskroketjes zijn zo smaakvol en mals omdat het Duroc varkensvlees meer intramusculair vet heeft.
Bijna de helft van elke kroket bestaat uit vlees van sappige varkenswangetjes! Voor informatie, zie assortiment.