Kaas

Het verschil maken met verse, kwaliteitsvolle producten, daar staan we voor. Alle kazen die we gebruiken zijn geselecteerd op leeftijd.. We raspen de kaas zelf, vers in eigen keuken. Al onze kaaskroketten en kaasballetjes worden gemaakt op basis van een verse bouillon en volle melk.

Je kunt onze kaaskroketten herkennen aan de ronde en platte vorm, als een boerenkaas. 

Alle vega opties vind je hier.

3- Kazen Kroket en Balletje

De kaaskroketten danken hun heerlijke smaak aan drie soorten mooie gerijpte kazen, die vers door de ragout gaan. We bereiden onze kaaskroketten met Comté, belegen Hollandse kaas en voor wat extra pit Emmentaler.

Ze zijn met panko gepaneerd voor een luchtige en brosse korst.

3- Kazen Kroket 

Gewicht: 

  • 65 à 70 gram
  • 75 à 80 gram

3- Kazen Balletje

Gewicht: 

  • 25 gram

Vlaamse Kaaskroket

De basis van de Vlaamse kaaskroket is een verse groentebouillon. Hier voegen we volle melk aan toe., tesamen vormt dit een mooi smakenpallet. Het draait in deze kaaskroket natuurlijk om de Vlaamse kaas, en wel de Brugge Oud. Vanwege het lange rijpingsproces van de Brugge Oud, is deze lekker pittig en smaakvol! 

Deze kroketten zijn gepaneerd met een klassiek fijn paneermeel.

Gewicht:

  • 65 à 70 gram
  • 75 à 80 gram

Schellach Kaaskroket

Een kroket met boerderijzuivel van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg. Zowel de kaas, de melk, als de boter van de boerderij, gebruiken we als hoofdingrediënten voor een échte Zeeuwse kaaskroket.
Deze kaaskroket is vol en puur van smaak, met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst.

De Schellach kaaskroket heeft het keurmerk Zeker Zeeuws.

Gewicht

  • 65 à 70 gram

200_zeker_zeeuws_samen.jpg 

Tapaskroketje Kaas & Mosterd

Nederland versus België! Noord-Hollandse belegen kaas met de lekkerste mosterd van België, de Gentse mosterd Tierenteyn. Wij gebruiken in dit tapaskroketje de grove graanmosterd.

Gewicht:

  • 30 gram
Bekijk hier onze tapaskroketjes
logo de ambachterie
een kreeft met een kroket op zijn rug
Ik ben een profes­sional
De Ambachterie is hèt adres voor professionals uit de foodbranche. De Ambachterie biedt een ruim assortiment aan verschillende ambachtelijke kroketten / bitterballen. Door de unieke smaken, is er voor ieder wat wils!
een kreeft met een kroket op zijn schaar
Ik ben een thuis­bakker
Wil jij onze ambachtelijke kroketten thuis frituren? Dat kan! Ga langs bij een van onze verkooppunten bij jouw in de buurt!