Kaaskroketten

Het verschil maken met verse, kwaliteitsvolle producten, daar staan we voor. Alle kazen die we gebruiken voor onze kaaskroketten en kaasballetjes zijn vers. We kopen onze kazen rechtstreeks in bij de producent en selecteren deze op leeftijd. We raspen de kaas steeds zelf, in eigen keuken. We gaan op zoek naar mooie smaakcombinaties, zoals Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler in onze klassieke kaaskroket of een echte Belgische kaaskroket met de volle smaak van Oud Brugge kaas.

De Cheddar balletjes zijn 100% vegetarisch.

Alle vegetarische opties vind je hier.

Kaaskroket

Onze kaaskroketten zijn verrukkelijk. Zij danken hun heerlijke smaak aan drie soorten mooie gerijpte kazen, die versgeraspt door de pâte gaan. We bereiden onze kaaskroketten met Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler, voor wat extra pit.

25% kaas

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:

65 à 70 gram

75 à 80 gram

Kaaskroket budget

Voor een iets kleiner budget ontwikkelden we een kaaskroket bereid met twee soorten gerijpte kazen, die vers geraspt door de pâte gaan. We kiezen voor een belegen Hollandse kaas en Emmentaler die de kroket wat extra pit geeft.

25% kaas 

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in het volgende gewicht:

65 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en kaasballetjes zijn vers en van topkwaliteit. We raspen de kaas zelf, in eigen keuken.

Vlaamse Kaaskroket

Bereid met 25% Oud Brugge. Vers geraspt in eigen keuken. Dit alles op basis van een verse groentebouillon en volle melk, geeft een mooi smakenpallet. Gepaneerd met fijn paneermeel.

De kaaskroketten zijn verkrijgbaar in de volgende gewichten:

65 à 70 gram

75 à 80 gram

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten en kaasballetjes zijn vers en van topkwaliteit. We raspen de kaas zelf, in eigen keuken.

Cheddar Balletje (vegetarisch)

Naast de gewone kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar balletje. Door de huisgemaakte pâte gaat vers geraspte cheddar. We gebruiken de echte Engelse cheddar uit Wales, die krachtig van smaak is.

Gewicht:
25 gram

Schellach kaaskroket (Zeker Zeeuws)

Een kroket met boerederijzuivel van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg. Zowel de kaas, melk als de boter van de boerderij als hoofdingrediënten voor een échte Zeeuwse kaaskroket.
Deze kaaskroket is vol en puur van smaak met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst.

De Schellach kaaskroket heeft de erkenning Zeker Zeeuws.

De kaaskroket is verkrijgbaar in:

65 à 70 gram

200_zeker_zeeuws_samen.jpg

 

 

 

Custom Made

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kroketten en apero balletjes. Maar ook nieuwe smaken bedenken doen we erg graag.

Je eigen unieke kroket

Ons assortiment is behoorlijk uitgebreid. Toch komt het voor dat nu juist de favoriete smaak van een ondernemer er niet tussenstaat. Is dit bij jou het geval? Of wie weet heb je zelf een te gek idee voor een eigen kroket, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de verdere ontwikkeling en uitvoering? Als dit het geval is, zit je goed bij De Ambachterie. Wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig.

Custom made kroket

Je eigen unieke kroket of apero balletje. Met een vulling naar keuze. Een kroket die bij niemand anders op de menukaart staat. Hoe klinkt dat? Geweldig toch? Alles kan. We ontwikkelen samen met jou je eigen custom made kroket. Of adviseren bij het fine tunen, als je al een concreet idee hebt. De vulling is naar eigen smaak, maar ook de vorm die past bij je kroket en de korrel die we gebruiken voor het paneren. Samen gaan we een traject in van proeven en keuren. Uiteindelijk komt daar de kroket of het aperoballetje uit, die je wenst.

Voor iedere ondernemer, of je nu een groot of klein budget hebt, zijn er mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee.