Krok-Art: De nieuwe Tapas Kroketten

400_logo_krokart_deambachterie.jpg


Krok-Art de nieuwe lijn van De Ambachterie. Krok-Art staat voor artisanaal, krokant, creatief en nét een tikkeltje anders dan het standaard assortiment van De Ambachterie. Uiteraard wel met dezelfde kwaliteitsstandaard.

Onze chefs hebben veel ervaring opgedaan in de keukens van diverse restaurants in de streek, daar begon ook de liefde voor kroketten, bitterballen en apero balletjes.
Ze zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe smaken en recepturen. De kroketten en bitterballen hebben een hoogstaande smaak en zijn een goede weerspiegeling van de ruime ervaringen van onze chefs. Wat voorop staat is het maken van kleine gerechtjes in een krokant jasje.

Wij hebben 4 tapaskroketjes ontwikkeld, échte mini kroketjes van 30 gram per stuk. 

Gamba & Thai Green Curry

Een pittig Thais stoofpotje met gamba’s en groene curry. De basis van deze kroket is een bouillon van gamba’s.
In de ragout zijn stukjes gamba verwerkt, vergezeld van kokosmelk, rode chilipeper, koriander en gember.

 

Gewicht:

30 gram

Beer & Chicken

Kroketje met als inspiratie ‘Beer can chicken’, maar dan in een krokant jasje. Een klassieker van kip en Brugse Zot!
De ragout is gemaakt op basis van kippenbouillon met zacht gegaard kippenvlees dat gestoofd is in Brugse Zot bier.

 

Gewicht:

30 gram

Kaas & Tierenteyn Mosterd

Nederland versus België! Noord-Hollandse belegen kaas met de lekkerste Belgische mosterd van Tierenteyn.

 

Gewicht:

30gram

Mexicaanse Taco

Olé! Vegetarisch Mexicaans kroketje met pit. Geïnspireerd op de originele taco. Licht pittige ragout, die rijkelijk gevuld is met verse groentjes en bonen.

 

Gewicht:

30 gram

 

 

 

Custom Made

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kroketten en apero balletjes. Maar ook nieuwe smaken bedenken doen we erg graag.

Je eigen unieke kroket

Ons assortiment is behoorlijk uitgebreid. Toch komt het voor dat nu juist de favoriete smaak van een ondernemer er niet tussenstaat. Is dit bij jou het geval? Of wie weet heb je zelf een te gek idee voor een eigen kroket, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de verdere ontwikkeling en uitvoering? Als dit het geval is, zit je goed bij De Ambachterie. Wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig.

Custom made kroket

Je eigen unieke kroket of apero balletje. Met een vulling naar keuze. Een kroket die bij niemand anders op de menukaart staat. Hoe klinkt dat? Geweldig toch? Alles kan. We ontwikkelen samen met jou je eigen custom made kroket. Of adviseren bij het fine tunen, als je al een concreet idee hebt. De vulling is naar eigen smaak, maar ook de vorm die past bij je kroket en de korrel die we gebruiken voor het paneren. Samen gaan we een traject in van proeven en keuren. Uiteindelijk komt daar de kroket of het aperoballetje uit, die je wenst.

Voor iedere ondernemer, of je nu een groot of klein budget hebt, zijn er mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee.