Vegetarische kroketten

Ook voor vegetariërs hebben we een mooi assortiment aan kroketten en apero balletjes. Aan de basis van deze kroketten ligt een smaakvolle groentebouillon. Onze groentekroket geven we body met rode linzen. Ontdek heerlijke vegetarische seizoensbereidingen zoals de bospaddenstoelenkroket en de aspergekroket of ga mee naar exotische oorden met de Thaise Tom Kha apero balletjes. Hier wordt elke vegetariër en zelf carnivoor blij van!

Aspergekroket

In ons assortiment hebben we ook een vegetarische aspergekroket. Voor iedereen die in het seizoen zoveel mogelijk witte asperges wil eten, is deze aspergekroket. De vegetarische kroket is bereid met verse witte asperges uit België, bieslook en groene asperges.

Gewicht:
50 à 55 gram

Asperge apero balletje 

Gewicht:
25 gram

 

Beschikbaar van maart t/m juni

Bospaddenstoelenkroket

Alle mooie en aardse smaken die je aan de herfst doen denken, verwerken we in deze bospaddenstoelenkroket. We trekken een thee van eekhoorntjesbrood. Dit is de basis van de romige pâte gevuld met shii-takes, girolles en portobello’s. We voegen ook nog verse salie en rozemarijn toe.

Gewicht:
50 à 55 gram

Bospaddenstoelen apero balletje 

Gewicht:
25 gram

 

Heel het jaar beschikbaar.

Tom Kha Apero Balletje

Waan je in Oosterse sferen met deze vegetarische suggestie.

Het is een balletje gemaakt op basis van een Thais recept.
Van origine is het de welbekende noedelsoep met galanga en kip. 

Wij hebben de galanga vervangen door gember. 
De kip hebben we vervangen door heel veel verse groenten en glasnoedels.

In de pâte voegen we citroengras toe voor een frisje en kokosmelk zorgt voor een romig geheel.

Gewicht:
25 gram

Groente-Linzen Kroket

Een nieuwe topper binnen ons vegetarische assortiment. Een groente-linzenkroket gemaakt op basis van rode linzen en diverse groenten.
Aan de basis van deze kroket ligt een smaakvolle groentebouillon. In de pâte verwerken we de rode linzen, diverse groenten en Vadouvan kruiden. Deze kruiden zorgen voor een iets zoete en toch ook pittige beleving.
Voor de panering gebruiken we blank paneermeel.

Gewicht:
65 gram

Groente-Linzen apero balletje

Gewicht:
25 gram

 

Cheddar balletje

Naast de gewone kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar balletje. Door de huisgemaakte pâte gaat vers geraspte cheddar. We gebruiken de echte Engelse cheddar, die krachtig van smaak is.

Gewicht:
25 gram

 

 

 

Custom Made

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kroketten en apero balletjes. Maar ook nieuwe smaken bedenken doen we erg graag.

Je eigen unieke kroket

Ons assortiment is behoorlijk uitgebreid. Toch komt het voor dat nu juist de favoriete smaak van een ondernemer er niet tussenstaat. Is dit bij jou het geval? Of wie weet heb je zelf een te gek idee voor een eigen kroket, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de verdere ontwikkeling en uitvoering? Als dit het geval is, zit je goed bij De Ambachterie. Wij denken graag met je mee en geven advies waar nodig.

Custom made kroket

Je eigen unieke kroket of apero balletje. Met een vulling naar keuze. Een kroket die bij niemand anders op de menukaart staat. Hoe klinkt dat? Geweldig toch? Alles kan. We ontwikkelen samen met jou je eigen custom made kroket. Of adviseren bij het fine tunen, als je al een concreet idee hebt. De vulling is naar eigen smaak, maar ook de vorm die past bij je kroket en de korrel die we gebruiken voor het paneren. Samen gaan we een traject in van proeven en keuren. Uiteindelijk komt daar de kroket of het aperoballetje uit, die je wenst.

Voor iedere ondernemer, of je nu een groot of klein budget hebt, zijn er mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee.